Skip links

YRITYKSILLE

Joko olet varannut hyvinvointipäivän yrityksellesi?

Meiltä voit varata kehoa ja mieltä huoltavat hetket tarpeidesi mukaan.

Tavoitteenamme on luoda unohtumattomia hetkiä, tarjota uusia kokemuksia ja ajatuksia sekä parantaa niin henkistä kuin fyysistäkin oloa. Meillä on useiden vuosien ajalta kokemusta siitä millainen vaikutus kehon liikuttamisella, luonnossa oleilulla, mielen huoltamisella ja terveellisellä ruokavaliolla on ihmiseen. Kun hyvinvoinnin palaset ovat paikallaan jaksaa paremmin, voi paremmin ja nauttii elämästä. Tämä mahdollistaa myös työssä jaksamisen, luovan energian virtaamisen ja laadukkaat ihmissuhteet. Mitä parempaa voisikaan antaa lahjaksi yrityksen arvokkaimmalle voimavaralle- henkilöstölle.

Ajatuksia avaavat ja aktivoivat luentomme saavat jokaisen ymmärtämään oman vastuunsa ja vaikutusvaltansa suhteessa omaan elämään. Kun osallistujat saavat itse pohtia, visualisoida, kysyä ja kyseenalaistaa syntyy oivalluksia, jotka vievät eteenpäin kohti oman elämän totuutta ja tasapainoa.

Jooga sekä erilaiset muut kehonhuoltoharjoitteet tuovat tasapainoa staattisten työasentojen kuormittamille kehoille. Meditaatio auttaa rauhoittamaan mielen, olemaan läsnä hetkessä ja itsessä sekä auttaa hermostoa saamaan kaipaamaansa palauttavaa lepoa. Viemme myös mielellämme ihmiset luonnon ääreen. Nauttimaan metsäkylpyjä tai kulkemaan polkuja hiljaisuudessa aistien ja kuunnellen luontoa sekä sisintään.

Aktiivisen elämän ja terveellisen ruokavalion lisäksi panostamme paljon myös henkiseen hyvinvointiin, motivaation ja itsensä löytämiseen. Kaikkia osa-alueita tarvitaan, jotta voimme kokea olevamme onnellisia ja jaksamme työssä sekä arjessa. Valkoisen Sulan ohjaajilla on koulutusta henkiseen valmennukseen mm. NLP:n ja Life Coachingin kautta. Täytäthän sivun alalaidassa olevan yhteydenottolomakkeen ja kerrot kuinka voisimme juuri sinua auttaa!

Tykypäivät ja virkistyspäivät

Kokoa näistä mieleisenne kokonaisuus.

Mikä näistä kiinnostaisi Teitä?

  • Dynaaminen Jooga
  • Yin jooga
  • Metsäpolku
  • Kehonhuolto Foam rollerin avulla
  • Dynaaminen venyttely
  • Syvävenyttely ja rentoutus
  • Meditaatio

Luennot & illat

Kaikki tapahtumat räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa kestoltaan ja sisällöltään sopiviksi juuri teidän tarpeisiinne ja osallistujien määrään nähden. Kaikkiin luentoihin liittyy voimakkaasti interaktiivinen ote. Osallistujat saavat pohtia ja kysyä, jonka lisäksi hyödynnämme aina erilaisia tehtäviä/visualisointeja, jotta muistijälki sekä oppiminen olisivat syvempää. Alla valmiita luentokokonaisuuksia ajatusten pohjaksi;

Ajanhallinta, itsensä tunteminen ja johtaminen

Mitä vahvuuksia ja haasteita minulla on? Miten ja missä tahdon kehittyä? Mistä voisin luopua ja mitä toivoisin elämässä olevan lisää? Joskus kaikkein haastavinta johtamista on itsensä johtaminen. Yhdessä pohdimme miten priorisoida ja selkeyttää omaa elämää sekä arkea niin että voisit olla tehokas, terve ja onnellinen.

Hidasta – apua stressinhallintaan ja työssäjaksamiseen

Mistä kaikkialta stressi kehoon ja mieleen kertyy? Millä tavoin se vaikuttaa ja mihin kaikkeen me voimme itse vaikuttaa. Interaktiivinen luento jolla asiakas pääsee itse pohtimaan oman elämänsä osa-alueiden tasapainoa, sekä kehon ja mielen jaksamisen tilaa.

Onnellinen elämä tässä ja nyt

Tällä luennolla keskitymme enemmän henkiseen ja emotionaaliseen puoleen. Oman näköisen elämän etsimiseen. Syvennymme rajojen asettelemiseen, itsensä rakastamiseen, arjen tasapainon ja terveen itsekkyyden löytymiseen sekä tunteiden käsittelemiseen.

Tunteet oppainasi

Kuinka löydät rohkeutta kohdata tunteesi ja antaa niiden auttaa sinua kohti aidompaa elämää. Luennolla sukellamme tunteiden laajaan maailmaan. Tutkimme miten tunteet syntyvät, miten ne vaikuttavat meissä ja mitä voimme niiltä oppia. Opit ymmärtämään tunteiden kulttuurillisia aspekteja sekä niiden fyysisiä ja psyykkisiä vaikutuksia. Tunteilla on meille paljon opetettavaa niin työssä kuin henkilökohtaisessa elämässä ja jotta voisimme hyödyntää kaiken sen potentiaalin on meidän uskallettava rohkeasti kohdata tunnemaailmamme ja sen viestit.

Ruokavaliolla terveyttä, energiaa ja hyvää oloa

Ravitsemuksella on suuri vaikutus hyvinvointiimme, paljon suurempi kuin uskotkaan. Tällä luennolla saat paljon tietoa ja konkreettiset askeleet oman ruokavalion rakentamiseen. Ravitsemuksella voimme vaikuttaa palautumiseen, uneen, keskittymiskykyyn, kehonkoostumukseen, energisyyteen sekä moneen muuhun- joten siihen kannattaa panostaa aikaa ja energiaa!

Kokonaisvaltainen hyvinvointi – tie tasapainoon

Luennolla käymme läpi henkisen, fyysisen ja emotionaalisen näkökulman hyvinvointiin. Mistä hyvinvointi koostuu ja mihin kaikkeen voimme itse vaikuttaa. Levon, liikunnan, työn ja vapaa-ajan sekä nautinnon ja kurinalaisuuden vastaparit vaikuttavat kaikkeen ja niiden kautta syvennymme oman elämän nykytilanteeseen. (min kesto 2h)

Visiokartta-ilta

Visiokartta-ilta, jossa selvitetään omat unelmat ja aloitetaan matka omaa unelmaelämää. Visualisoimme omia haaveita ja pääset konkreettisesti toteuttamaan karttaa kohti omia unelmiasi.

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS