Skip links

Yin- joogakurssi 27.10.

Kurssi on täynnä.

MITÄ?

Rauhallista tilaa, jossa saat olla itsellesi läsnä. Pysähtymistä kiireisen arjen keskellä turvallisessa tilassa, jossa saat nauttia kaikilla aisteilla.

Kun astut saliin ja laskeudut matolle, saat olla juuri sellainen kuin olet. Tuntea sen mitä tunnet ja olla läsnä vain itsellesi. Asettaa itsesi ja oman hyvinvointisi etusijalle.

Yin-jooga tarjoaa lempeästi huoltavaa harjoitusta, jossa asanoissa viivytään useiden minuuttien ajan. Harjoituksen rytmi on hidas ja asanoiden tulisi olla ennen kaikkea lempeitä, niissä ei pusketa äärirajoille vaan opetellaan ymmärtämään että vähemmän on enemmän. Yin- asanoiden kesto on 3 minuutista ylöspäin ja vaikutus kohdistuu myös fyysisen kehon syvempiin osiin; sidekudoksiin, niveliin ja kalvorakenteeseen. Henkisellä puolella yin tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä ja kuunnella omaa sisintään. Asanoissa viipyminen antaa mahdollisuuden syventyä siihen mitä keholla, mielellä ja sydämellä on kerrottavanaan juuri tässä hetkessä. Monesti harjoituksen suurimmat haasteet ovatkin juuri mielessä ja sen kärsimättömyydessä. Pelkästään se että malttaa olla paikallaan, suorittamatta harjoitusta ja puskematta kehoa vaan hyväksyy sen rajoitukset ja pintaan nousevat vaikeatkin tunteet, riittää harjoittamaan kärsivällisyyttä ja läsnäoloa.

HUOM! Tällä kurssilla ei ole käytössä suitsukkeita tai öljyjä, joten jos tiedät olevasi yliherkkä tuoksuille niin tämä on sinun kurssisi <3

KENELLE?

Jos kaipaat rauhaa, lempeää pysähtymistä ja liikettä, joka hoitaa niin kehoa kuin mieltä on tämä kurssi juuri sinulle tarkoitettu.

Joogataustaa ei vaadita. Olet tervetullut kurssille olet sitten ensikertalainen tai jo kokenut konkari.

Jos olet raskaana tai sinulla on tuki- ja liikuntaelinvammoja/sairauksia niin ota yhteyttä opettajaan sari@valkoinensulka.fi jotta voitte keskustella onko kurssi sinun kehollesi juuri sopiva vai löydättekö yhdessä vieläkin paremman vaihtoehdon.

Aikataulu

Kurssilla on seitsemän tapaamista tiistaisin;

27.10 klo 19.00-20.15

3.11 klo 19.00-20.15

10.11 klo 19.00-20.15

17.11 klo 19.00-20.15

24.11 klo 19.00-20.15

1.12 klo 19.00-20.15

8.12 klo 19.00-20.15

Hinta:

139€
(Voit maksaa liikuntaseteleillä)

Ohjaajana: Sari

Paikka:
Valkoinen Sulan studio
Tikkutehtaantie 2a 2 krs,
40800 Vaajakoski

Ilmoittautuminen on sitova. Otamme maksimissaan 16 henkilöä kurssille.
Olet lämpimästi tervetullut kurssille juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan

  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain kursseille ilmoittautumisien varmistamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.