Skip links

Yin- joogakurssi 12.5

MITÄ?

Rauhallista tilaa, jossa saat olla itsellesi läsnä. Pysähtymistä kiireisen arjen keskellä turvallisessa tilassa, jossa saat nauttia kaikilla aisteilla. Paluttavia asanoita, jotka auttavat kehoa rentoutumaan, avautumaan ja laskeutumaan kohti yötä.

Yin-jooga tarjoaa lempeästi huoltavaa harjoitusta, jossa asanoissa viivytään useiden minuuttien ajan. Harjoituksen rytmi on hidas ja asanoiden tulisi olla ennen kaikkea lempeitä, niissä ei pusketa äärirajoille vaan opetellaan ymmärtämään että vähemmän on enemmän. Tällä kurssilla tehtävä yin on restoratiivista, eli hyvin rauhallista ja osa asanoista kestoltaan vielä hieman totuttua pidempi. Harjoituksen vaikutus kohdistuu myös fyysisen kehon syvempiin osiin; sidekudoksiin, niveliin ja kalvorakenteeseen. Henkisellä puolella yin tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä ja kuunnella omaa sisintään. Asanoissa viipyminen antaa mahdollisuuden syventyä siihen mitä keholla, mielellä ja sydämellä on kerrottavanaan juuri tässä hetkessä. Monesti harjoituksen suurimmat haasteet ovatkin juuri mielessä ja sen kärsimättömyydessä. Pelkästään se että malttaa olla paikallaan, suorittamatta harjoitusta ja puskematta kehoa vaan hyväksyy sen rajoitukset ja pintaan nousevat vaikeatkin tunteet, riittää harjoittamaan kärsivällisyyttä ja läsnäoloa.

Jokaisella on oma tapansa hidastaa ja palautua, tässäkään asiassa ei ole olemassa sitä yhtä oikeaa. Tällä kurssilla saat, ohjaajan avulla, löytää juuri sinulle sopivan polun.

HUOM. Tällä kurssilla ei käytetä eteerisiä öljyjä/tuoksuja.

KENELLE?

Jos kaipaat rauhaa, lempeää pysähtymistä ja liikettä, joka hoitaa niin kehoa kuin mieltä on tämä kurssi juuri sinulle tarkoitettu.

Joogataustaa ei vaadita. Olet tervetullut kurssille olet sitten ensikertalainen tai jo kokenut konkari.

Jos olet raskaana tai sinulla on tuki- ja liikuntaelinvammoja/sairauksia niin ota yhteyttä sari@valkoinensulka.fi jotta voitte keskustella onko kurssi sinun kehollesi juuri sopiva vai löydättekö yhdessä vieläkin paremman vaihtoehdon.

Aikataulu

Kurssilla on viisi tapaamista torstaisin;

12.5 klo 19.30-20.45

19.5 klo 19.30-20.45

26.5 klo 19.30-20.45

2.6 klo 19.30-20.45

9.6 klo 19.30-20.45

Hinta:

99€
(Voit maksaa liikuntaseteleillä)

Ohjaajana: Mia Modig

Paikka:
Valkoinen Sulan studio
Tikkutehtaantie 2a 2 krs,
40800 Vaajakoski

Ilmoittautuminen on sitova. Sillä paikkoja on rajoitetusti. Kurssi alkaa jos ilmoittautuneita on minimimäärä, eli 8.

Olet lämpimästi tervetullut kurssille juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan

  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain kursseille ilmoittautumisien varmistamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.