Skip links

Vinyasa Flow 24.1

MITÄ?

Hengityksen ja liikkeen sulavaa virtaa. Kehon avautumista ja voimaa.

Tämä kurssi on kuin virtaava joki, joka polveilee uomassaan, välillä virraten kiivaasti ja välillä lipuen rauhallisesti kiviä sivellen. Harjoitukset kulkevat hengityksen tahdissa ja asanat muodostavat yhdessä saumattoman ketjun. Pääset tunnustelemaan joogan kauneutta ja pehmeää tanssiksi taipuvaa liikettä.

Vinyasa tarkoittaa kirjaimellisesti virtaa ja se onkin enemmän tapa joogata kuin varsinainen joogamuoto. Vinyasa harjoitus on jokaisella kerralla erilainen ja tarjoaa näin ihania, avaavia ja aktivoivia hetkiä niin keholle kuin mielelle. Vinyasa flow tunteja voi olla hyvinkin erilaisia, aina kevyen meditatiivisista intensiivisen hikisiin ja tällä kurssilla matkaamme suurimman osan harjoituksesta virran voimakkaammassa vaiheessa. Näin pääset kurkistamaan omille rajoillesi ja oppimaan itsestäsi lisää.

Voimakas flow on itselleni ollut suuri opettaja siitä miten kohtaan haasteet ja hengitän läpi niistä uskoen itseeni, silloinkin kun kehoa ja mieltä koetellaan. Elämä kun on kokonaisuudessaan kuin virtaava joki, joka vaikeissa ja kuohuvissa hetkissä koettelee meitä ja uskoamme elämään- uskoaamme itseemme. Parhaimmillaan jooga auttaa meitä hyväksymään pyörteet sekä kuohut, luottaen siihen että olet turvassa itsessäsi ja turvassa elämän sylissä, luottaen siihen että pystyt paljon enempään kuin ikinä uskoisitkaan.

Olet sydämellisesti jälleen tervetullut kanssani mattomatkalle itseesi. Kurkkaamaan peiliin joka kasvattaa, vahvistaa, pehmentää ja vie eteenpäin.

Hyppää siis rohkeasti mukaan virtaan. Joogan sekä elämän.

KENELLE?

Sinulle, joka tahdot voimistaa ja avata kehoasi tehokkaasti. Tuntea voiman ja liikkeen ilon.

Sinulle, jolla on jo jonkin verran kokemusta joogasta. Ymmärrystä perus asanoiden tekniikasta sekä hengityksestä, sillä tällä kurssilla en ehdi linjauksiin puuttumaan samaan tapaan kuin yleensä.

Jos olet raskaana tai sinulla on tuki- ja liikuntaelinvammoja/sairauksia niin ota yhteyttä opettajaan sari@valkoinensulka.fi jotta voitte keskustella onko kurssi sinun kehollesi juuri sopiva vai löydättekö yhdessä vieläkin paremman vaihtoehdon.

Aikataulu

Kurssilla on seitsemän tapaamista sunnuntaisin;

24.1  klo 15.30-16.30

31.1  klo 15.30-16.30

7.2 klo 15.30-16.30

14.2 klo 15.30-16.30

21.2 klo 15.30-16.30

28.2 klo 15.30-16.30

14.3 klo 15.30-16.30

Hinta:

139€
(Voit maksaa liikuntaseteleillä)

Ohjaajana: Sari

Paikka:
Valkoisen Sulan studio
Tikkutehtaantie 2A 2 krs,
40800 Vaajakoski, Jyväskylä

Ilmoittautuminen on sitova. Sillä paikkoja on rajoitetusti. Etäosallistumiseen on mahdollisuus jos rajoitukset sen vaativat tai vähintään 3 asiakasta ilmoittautuu etäosallistujiksi. Kurssi alkaa jos ilmoittautuneita on minimimäärä, eli 8.
Olet lämpimästi tervetullut kurssille juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan

  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain kursseille ilmoittautumisien varmistamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.