Skip links

Täydenkuun meditaatio 31.10.

Kurssi on täynnä.

MITÄ?

Täydenkuun voima on jälleen läsnä lauantaina 31.10. ja on aika kokoontua jakamaan yhteistä matkaa. Tällä kertaa on läsnä myös pyhäinpäivän voimallinen energia. Pyhäinpäivä on hetki jolloin muistellaan ja kunnioitetaan edesmenneitä. Jokaista jonka jäljissä sinäkin kuljet. Kuolleiden päivällä on pitkät perinteet, sillä Meksikon ja Väli-Amerikan alkuperäiskansat, Mayat ja Atsteekit, ovat kunnioittaneet vainajia juhlilla jo tuhansien vuosien ajan. Vanhojen uskomusten mukaan, yhtenä päivänä vuodessa, kuolleet saivat palata tervehtimään rakkaitaan.

Pienen hetken ajan kaksi maailmaa koskettavat toisiaan ja saamme tuntea kaiken sen näkymättömän voiman, viisauden ja rakkauden joka meitä ympäröi- vieläkin selkeämmin.

Illan aikana saat kuulla lisää täyden kuun vaikutuksista sekä tämän kyseisen, lokakuisen päivän, merkityksestä. Teemme matkaa rummun syke seuranamme kohti omaa sisintä. Tätä matkaa voit tukea myös eteeristen öljyjen voimalla, jotka tuon mukanani ja joista kerron sinulle lisää kun tapaamme.

Iltaan saavut paikalle juuri sellaisena kuin olet. Ilman rooleja, odotuksia tai tarvetta olla mitään kenellekkään. Saat tuntea juuri sen mitä tunnet ja myös jakaa juuri sen mitä tahdot- ei yhtään vähempää, ei yhtään enempää.

Toivon, että saan jakaa kanssasi täydenkuun illan ja voimistaa energiaa, joka auttaa jokaista meistä pääsemään lähemmäs itseään ja löytämään vastauksia sekä varmuutta omalle elämän polulleen.

KENELLE?

Ihan jokaiselle.

Sinun ei tarvitse tietää meditoimisesta mitään. Sinun ei tarvitse ymmärtää kuun voimasta. Sinun ei oikeastaan tarvitse edes uskoa. Riittää kun tunnet että syystä tai toisesta ilta sinua kutsuu ja tunnet että jotain sisälläsi olet valmis kohtaamaan. Ei tarvitse olla selkeyttä eikä valmiita vastauksia. Luotat suuntaan johon sinua ohjataan.

Aikataulu

Aloitamme lauantaina klo 17.00 ja ilta loppuu noin klo 19.30. Varaathan ystävällisesti aikaa niin ettei sinulla olisi kiire<3 Minä olen paikalla valmistelemassa hyvissä ajoin ja avaan oven noin klo 16.45- Voit halutessasi odottaa myös ulkona jos odotustila ei kutsu.

Hinta:

29€
(Lasku lähetetään mailitse ilmoittautumisen jälkeen. Jos haluat hyödyntää liikunta/kulttuuriseteleitä tms maksutapoja kysy rohkeasti lisää)

Ohjaajana: Sari

Paikka:
Studio Valkoinen Sulka
Tikkutehtaantie 2A 2 krs,
40800 Vaajakoski

Iltaan voin ottaa vastaan 12 matkaajaa. Ilmoittautuminen on sitova.
Olet lämpimästi tervetullut paikalle juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan

  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain kursseille ilmoittautumisien varmistamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.