Skip links

Winter solstice meditation 21.12

Kurssi on täynnä.

MITÄ?

Talvipäiväseisaus on hetki jolloin siirrymme vuosikierrossa seuraavaan sykliin- tyhjyyden ja talven syliin. Syksyn irtipäästämisen jakso huipentuu ja energia tukee toiveitasi päästää irti kaikesta mikä ei enää palvele sinua. Yhdessä hiljennymme kuulemaan ja tuntemaan kaiken mitä elämässäsi on läsnä juuri nyt, sekä avaamaan polun sille millaiseen huomiseen tahdot astua. Ilta on ihana mahdollisuus myös aloittaa laskeutuminen joulun aikaan ja kaikkeen mitä se sinulle merkitsee.

Teemme matkaa rummun syke seuranamme kohti omaa sisintä. Tätä matkaa voit tukea myös eteeristen öljyjen voimalla, jotka tuon mukanani ja joista kerron sinulle lisää kun tapaamme.

Iltaan saavut paikalle juuri sellaisena kuin olet. Ilman rooleja, odotuksia tai tarvetta olla mitään kenellekkään. Saat tuntea juuri sen mitä tunnet ja myös jakaa juuri sen mitä tahdot- ei yhtään vähempää, ei yhtään enempää.

Toivon, että saan jakaa kanssasi talvipäiväseisauksen hetken. Päästää irti siitä minkä on aika jäädä taakse ja astua yhdessä rohkeasti eteenpäin ja syvemmälle itseen.

KENELLE?

Ihan jokaiselle.

Sinun ei tarvitse tietää meditoimisesta mitään. Riittää kun tunnet että syystä tai toisesta ilta sinua kutsuu ja tunnet että jotain sisälläsi olet valmis kohtaamaan. Ei tarvitse olla selkeyttä eikä valmiita vastauksia. Luotat suuntaan johon sinua ohjataan.

Aikataulu

Aloitamme maanantaina klo 17.00 ja ilta loppuu noin klo 19.30. Varaathan ystävällisesti aikaa niin ettei sinulla olisi kiire<3 Minä olen paikalla valmistelemassa hyvissä ajoin ja avaan oven noin klo 16.45- Voit halutessasi odottaa myös ulkona jos odotustila ei kutsu.

Hinta:

29€
(Lasku lähetetään mailitse ilmoittautumisen jälkeen. Jos haluat hyödyntää liikunta/kulttuuriseteleitä tms maksutapoja kysy rohkeasti lisää)

Ohjaajana: Sari

Paikka:
Studio Valkoinen Sulka
Tikkutehtaantie 2A 2 krs,
40800 Vaajakoski

Iltaan voin ottaa vastaan 12 matkaajaa. Ilmoittautuminen on sitova.
Olet lämpimästi tervetullut paikalle juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan

  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain kursseille ilmoittautumisien varmistamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.