Skip links

Soft Flow Yoga 11.5

MITÄ?

Pehmeää, sulavaa liikettä joka hellii kehoa ja mieltä.

Tämä kurssi on juuri sinulle, joka kaipaat lempeää liikettä ja avausta kehollesi. Kurssilla liikumme virtaavasti asennosta toiseen helppojen yhdistelmien kautta. Hoidamme niska-hartia aluetta, lantiota, selkää ja koko vartaloa tavoilla, joista on helppo nauttia samalla kun veri lähtee virtaamaan ja tukirankamme palaset palautellaan paikoilleen.

Virtaava jooga, eli vinyasa, jonka harjoitukset ovat jokaisella kerralla erilaisia tarjoaa ihania, avaavia ja aktivoivia hetkiä niin keholle kuin mielelle. Vinyasa tunteja voi olla hyvinkin erilaisia, aina kevyen meditatiivisista intensiivisen hikisiin ja tällä kurssilla matkaamme suurimman osan harjoituksesta virran seesteisissä notkelmissa. Sulavan, pehmeästi kuljettavan liikkeen kautta pääset tunnustelemaan omaa tasapainoa, niin kehossa, mielessä kuin elämässä. Sukeltaa syvemmälle itseesi ja löytää armollisuutta kaiken suorittamisen keskelle.

Jos kaipaat joogaa ja sen sulavaa liikettä ilman kehon ja sen äärirajojen tunnustelua, on tämä sinun kurssisi. Turvallinen satama arjen keskellä. Jotain dynaamisen joogan ja yin joogan puolesta välistä. Uutta ja erilaista, joka ruokkii aivojamme uuden oppimisen ja luovuuden kautta.

Olet sydämellisesti jälleen tervetullut kanssani mattomatkalle itseesi. Kurkkaamaan peiliin joka kasvattaa, vahvistaa, pehmentää ja vie eteenpäin.

Hyppää siis rohkeasti mukaan virtaan. Joogan sekä elämän.

KENELLE?

Sinulle, joka tahdot helliä, hoivata ja avata kehoasi meditatiivisen liikkeen kautta.

Joogatausta ei ole välttämätön mutta perustietämys asanoista ja oman kehon hallinta helpottaa alkua. Voit myös saapua paikalle ilman joogakokemusta- lupaan pitää sinusta hyvää huolta.

Jos olet raskaana tai sinulla on tuki- ja liikuntaelinvammoja/sairauksia niin ota yhteyttä opettajaan sari@valkoinensulka.fi jotta voitte keskustella onko kurssi sinun kehollesi juuri sopiva vai löydättekö yhdessä vieläkin paremman vaihtoehdon.

Aikataulu

Kurssilla on seitsemän tapaamista keskiviikkoisin;

11.5  klo 17.00-18.15

18.5  klo 17.00-18.15

25.5 klo 17.00-18.15

1.6 klo 17.00-18.15

8.6 klo 17.00-18.15

15.6 klo 17.00-18.15

22.6 klo 17.00-18.15

Hinta:

139€
(Voit maksaa liikuntaseteleillä)

Ohjaajana: Sari

Paikka:
Valkoisen Sulan studio
Tikkutehtaantie 2A 2 krs,
40800 Vaajakoski (Jyväskylä)

Ilmoittautuminen on sitova. Sillä paikkoja on rajoitetusti (max 15hlö) Kurssi alkaa jos ilmoittautuneita on minimimäärä, eli 8.
Olet lämpimästi tervetullut kurssille juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan

  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain kursseille ilmoittautumisien varmistamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.