Skip links

Soft Awareness Yoga 10.2

MITÄ?

Tietoisuus muuttaa meitä. Se vapauttaa meidät. Herättää.
Tällä tunnilla me teemme meihin lisää tilaa sekä fyysisesti, että henkisesti. Usein olemme luoneet itsellemme rakenteet suojaksemme ja turvaksemme. Nämä luodut rakenteet ovat valheelliset. Meillä on kokemus siitä, että voidaksemme elää elämäämme tällä, on meidän oltava tietynlaisia selvitäksemme ja tullaksemme hyväksytyiksi. Todellisen turvan ja perustan puuttuessa nojaamme näihin valheellisiin rakenteisiin itsessämme. Kuitenkin jo niiden ylläpitäminen kuormittaa meitä niin henkisesti kuin fyysisestikin.
Mitä enemmän meissä on tilaa tietoisuuden laskeutua paikalle, sitä vähemmän joudumme tukemaan itse itseämme. Tietoisuus myös tukee meitä. Se kantaa, antaa nojata itseensä. Emme voi löytää rauhaa egosta käsin, koska se pyrkii aina johonkin, työntämään jotain pois ja olemaan jotain muuta. Tietoisuus on rauha. Totuuden valo valaisee, kun asetumme valaistavaksi. Teemme oman osamme ja tietoisuus alkaa asuttaa meitä vähitellen yhä enemmän.
Olet luonnostasi hiljaisuus. Olet tilavuus. Olet koskematon. Tämä tunti on peili, jotta näet itsesi.
Tällä kurssilla harjoitukset vahvistavat hermostoa, liikuttavat energiaa ja tuovat meidät läsnäolevaksi itsellemme. Harjoitukset ovat yhdistelmä hatha sekä kundaliini joogaa, lisäksi käytämme tunneilla vanhojen perinteiden harjoitussarjoja, mantroja sekä meditaatioita.

KENELLE?

Sinulle, joka tahdot helliä, hoivata ja avata kehoasi meditatiivisen liikkeen kautta.

Joogatausta ei ole välttämätön mutta perustietämys asanoista ja oman kehon hallinta helpottaa alkua. Voit myös saapua paikalle ilman joogakokemusta- lupaan pitää sinusta hyvää huolta.

Jos olet raskaana tai sinulla on tuki- ja liikuntaelinvammoja/sairauksia niin ota yhteyttä opettajaan sari@valkoinensulka.fi jotta voitte keskustella onko kurssi sinun kehollesi juuri sopiva vai löydättekö yhdessä vieläkin paremman vaihtoehdon.

Aikataulu

Kurssilla on seitsemän tapaamista torstaisin;

10.2  klo 18.00-19.30

MA 14.2  klo 18.00-19.30

3.3 klo 18.00-19.30

10.3 klo 18.00-19.30

17.3 klo 18.00-19.30

24.3 klo 18.00-19.30

31.3 klo 18.00-19.30

Hinta:

149€
(Voit maksaa liikuntaseteleillä)

Ohjaajana: Mia Modig, Heartfull yoga ohjaaja

Paikka:
Valkoisen Sulan studio
Tikkutehtaantie 2A 2 krs,
40800 Vaajakoski (Jyväskylä)

Ilmoittautuminen on sitova. Sillä paikkoja on rajoitetusti. Etäosallistumiseen on mahdollisuus jos rajoitukset sen vaativat tai vähintään 3 asiakasta ilmoittautuu etäosallistujiksi. Kurssi alkaa jos ilmoittautuneita on minimimäärä, eli 8.
Olet lämpimästi tervetullut kurssille juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan

  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain kursseille ilmoittautumisien varmistamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.