Skip links

Uudenkuun meditaatio- aika päästää irti ja astua uuteen 22.5

Kurssi on täynnä.

MITÄ?

Uudenkuun voima on taas läsnä 22.5 ja on aika laskeutua sen, sekä itsesi äärelle. Entisaikoina tätä hetkeä kutsuttiin myös mustaksi kuuksi ja tiedettiin että keho on kaikkein valmiimmillaan laskemaan irti, keventämään ja puhdistamaan. Samoin kuin mielemme ja sielumme. On siis täydellinen hetki tutustua itseensä ja omiin varjoihinsa sekä päästää irti siitä mikä ei palvele enää, kuten haitalliset ajatukset, uskomukset, toimintamallit tai tunnekierteet.

Illan aikana saat kuulla lisää uuden kuun vaikutuksista sekä tämän kyseisen, toukokuisen päivän, merkityksestä. Rumpu on mukana matkassamme, mutta hieman eri tavalla kuin aiemmin. Matka suuntautuu tällä kertaa omaan sisimpään. Tätä matkaa voit tukea myös eteeristen öljyjen voimalla, jotka tuon mukanani ja joista kerron sinulle lisää kun tapaamme.

Tällä kertaa tarjolla on vain teetä sekä yrttijuomia ja vettä. Uudenkuun päivänä kehon puhdistuminen on tehokkaimmillaan ja jos paasto kuuluu elämääsi, vaikka vain pidennettynä yölepona ruuansulatukselle, kannattaa se ajoittaa tähän hetkeen. Voit myös halutessasi paastota koko päivän tai tietoisesti keventää ja keskittää ravitsemusta suuntaan, joka puhdistaa ja uudistaa.

Iltaan saavut paikalle juuri sellaisena kuin olet. Ilman rooleja, odotuksia tai tarvetta olla mitään kenellekkään. Saat tuntea juuri sen mitä tunnet ja myös jakaa juuri sen mitä tahdot- ei yhtään vähempää, ei yhtään enempää.

Toivon, että saan jakaa kanssasi uudenkuun illan ja voimistaa energiaa, joka auttaa jokaista meistä pääsemään eteenpäin ja irrottautumaan, siitä mikä estää kasvamasta- siitä mikä estää pääsemästä lähemmäksi todellista sinua.

KENELLE?

Ihan jokaiselle.

Sinun ei tarvitse tietää meditoimisesta mitään. Sinun ei tarvitse ymmärtää kuun voimasta. Sinun ei oikeastaan tarvitse edes uskoa. Riittää kun tunnet että syystä tai toisesta ilta sinua kutsuu ja tunnet että jotain sisälläsi olet valmis kohtaamaan. Ei tarvitse olla selkeyttä eikä valmiita vastauksia. Luotat suuntaan johon sinua ohjataan.

Aikataulu

Aloitamme perjantaina klo 17.00 ja ilta loppuu noin klo 19.00. Varaathan ystävällisesti aikaa niin ettei sinulla olisi kiire<3 Minä olen paikalla valmistelemassa hyvissä ajoin ja avaan oven noin klo 16.45- Voit halutessasi odottaa myös ulkona jos odotustila ei kutsu.

Hinta:

29€
(Lasku lähetetään mailitse ilmoittautumisen jälkeen. Jos haluat hyödyntää liikunta/kulttuuriseteleitä tms maksutapoja kysy rohkeasti lisää)

Ohjaajana: Sari

Paikka:
Studio Valkoinen Sulka
Tikkutehtaantie 2A 2 krs,
40800 Vaajakoski

Tällä kertaa voin ottaa mukaan vain 9 matkaajaa. Ilmoittautuminen on sitova.
Olet lämpimästi tervetullut paikalle juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan