Skip links

KOKEMUKSIA

Yin & yang joogakurssi

Kurssi oli hyvin mielenkiintoinen ja innostava. Pidin etenkin yin-asanoista ja erilaisista, ihanista tuoksuista. Opettaja oli juuri sitä mitä toivoin, innostava tai lempeä- tarpeen mukaan. Kiitos paljon joogamatkani ja itseeni uudenlaisen tutustumisen aloittamisesta. Tästä on hyvä jatkaa<3
-Heli

Kurssi oli aivan ihana! Sain rauhoittua ja olla itseni kanssa<3 En muuttaisi kurssissa mitään, paitsi että toivoisin sen olevan pidempi.
-Anna

Pidin erityisesti mukavasta rauhallisesta tunnelmasta ja miellyttävästä rytmistä, jossa pysyi hyvin mukana. ihana tutustuminen joogan maailmaan ja aina hyvä fiilis harjoituksen jälkeen. Olet Sari loistava ohjaaja 😊
-Miia-Mari

Kurssin aikana tunteeni velloivat laidasta laitaan ja takaisin turvallisessa tilassa. Viimeisen tunnin jälkeen mieli oli todella tyyni, rauhallinen ja selkeä. Sari on ohjaajana niin ihanan aito ja sydämellinen.
-Mirva

Joogakursi oli uusi ja avartava, opin itsestäni paljon. Kurssilla oli ihania ihmisiä ja jokaisella kerralla jotain uutta. Vaikean elämäntilanteen tasapainoksi auttoi minua todella paljon. Sari on opettajana aivan mahtava<3
-Anu

Kurssi oli ihana! Rauhoittava, tunteita nostava ja rentouttava. Pidin erityisesti ohjaajasta ja Yin-joogasta, kuten myös rumpumeditaatiosta, tuoksuista ja musiikista. Olet Sari ihana<3 Ohjauksesi on lämmintä, rakkaudellista ja lempeää. Kiitos- teet tärkeää työtä.
-Kurssilainen kevät 2019

Kurssi oli aivan mahtava kokemus! Yllättävän tunteisiin menevä, mutta onneksi olit kertonut, että voi tulla kaikenlaisia tunteita pintaan. Minä tulin rentoutumaan mutta sain niin paljon enemmän ja odotan innolla jatkoa. Olen sanaton.
-Satu

Kurssi oli erittäin tarpeellinen elämäntilanteeseeni. Ihanan miellyttävä ja syvällinen. Pidin mahdollisuudesta kuunnella kehoani ja mieltäni. Ohjaus oli lempeää ja rauhallista- Kiitos Sari!
-Kurssilainen syksy 2018

Kurssi oli ihanan rentouttava kokemus, jonka jälkeen uusi viikko on helpompi aloittaa. Pidin sallivasta ilmapiiristä ja lempeästä, selkeästä ohjauksesta. Sinä olet Sari super lämmin persoona<3
-Kurssilainen kevät 2019

Joogakurssi oli erittäin rentouttava, miellyttävä kokemus. Pidin kaikista asanoista ja etenkin lopun rentoutuksista. Kurssilla oli maailman paras ohjaaja!
-Ritva

Kurssi oli aivan ihana. Sopivasti haastetta ja onnistumisia. Pidin erityisesti ohjauksen selkeydestä ja lempeydestä, oli helppo pysyä mukana, mutta myös haastaa itseään. Kiitos tästä palasta matkaa. Odotan jo innolla seuraavaa kohtaamistamme ja tulevia kursseja. Olet ihana<3
-Pia

Vihdoin viimein pitkän etsinnän jälkeen olen löytänyt itselleni jutun/ryhmän joka on täysin minua, johon on mukava tulla ja jossa saan olla oma itseni. Olen käynyt monilla jooga tunneilla, mutta sun tapa yhdistää jooga sekä henkisyys on täydellistä ainakin minulle
-Irene

Henkilökohtainen valmennus

Sari valmentajana

S = Sympaattinen
A= AITO
R= rakastava
I= intohimoinen

Tapaamiset Sarin kanssa ovat olleet huikeita ja Sarista on tullut minulle erittäin läheinen ihminen ja ystävä, jolle olen voinut kertoa kaiken. Sarilla on erityinen taito kuunnella ja ymmärtää asiakasta ja räätälöidä jokaiselle oma henkilökohtainen suunnitelma . Minun kohdallani ensimmäiset kuukaudet olemme keskittyneet enemmän henkiseen puoleen. Sari on opettanut minua kuuntelemaan ja ymmärtämään omia tunteitani ja syitä käyttäytymiselleni.
Sarilla on ihanan rento ja huolehtiva, mutta samalla tiukka asenne, jonka vuoksi hänen asiakkaanaan on turvallista ja hyvä olla. Sari välittää asiakkaastaan oikeasti ja haluaa vilpittömästi auttaa muita! Olen erittäin iloinen, että olen löytänyt Sarin ja voin lämpimästi suositella häntä juuri sinulle, joka etsit mahdollisesti uutta suuntaa elämällesi, mutta tarvitsisit rinnalle tsempparia. Vaikka välillä tekisi mieli luovuttaa, Sari jaksaa kannustaa ja pitää huolen, että huonoista päivistä selvitään. Kun oma usko meinaa loppua, Sari jaksaa muistuttaa, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa alusta ja puhtaalta pöydältä.

Sari on minun rakas valmentajani <3
-Silja.

Sarista joogaopettajana

Sari on joogaopettajana ammattitaitoinen, rauhoittava ja lempeä. Hänen joogatunneillaan olen oppinut hiljalleen päästämään irti liiallisista odotuksista ja vaatimuksista itseäni kohtaan ja olen vain keskittynyt hengittämään ja hellittämään. Sarin lempeä ääni ja rauhallinen puherytmi ohjaa siirtymään asanoista toiseen itseään kuunnellen.  Hän myös tarvittaessa avustaa tai tarjoaa vaihtoehtoja, jos joku asento tuntuu vielä itselleni liian hankalalta. Sarin ohjaamilla tunneilla vallitsee hyväksyvä ilmapiiri ja tunnin rauhallinen rytmi tekee siitä todella rentouttavan ja palauttavan kokemuksen. Sarin lempeä läsnäolo vahvistaa ajatustani siitä, että hänen tunneillaan minulla on lupa olla läsnä omana itsenäni kaikkien tunteideni kanssa. Parasta kaikessa on tietenkin se, että pikkuhiljaa nämä hyvät vaikutukset alkavat tuntua myös joogasalin ulkopuolella.
-Piritta

Vihdoin viimein pitkän etsinnän jälkeen olen löytänyt itselleni jutun/ryhmän joka on täysin minua, johon on mukava tulla ja jossa saan olla oma itseni. Olen käynyt monilla jooga tunneilla, mutta sun tapa yhdistää jooga sekä henkisyys on täydellistä ainakin minulle
-Irene

Joogaretriitti Wäärälässä 28.-30.6.2019

Olen aloittanut joogaharrastuksen vuoden vaihteessa. Laji tempaisi mukaansa jo ensimmäisestä tunnista alkaen. Kuulin, että Wäärälässä järjestetään kesällä joogaretriitti ja päätin ilmoittautua mukaan, koska ajattelin, että retriitin rauhallisessa ympäristössä lajiin voisi keskittyä paljon intensiivisemmin kuin kiireisen arjen keskellä osallistumalla yksittäisiin tunteihin. Täysin en kuitenkaan tiennyt, mitä olin retriitiltä hakemassa. Joka tapauksessa ajatus viikonlopusta ilman ruuanlaittoa ja pyykinpesua rentoutuen joogan parissa tuntui varsin houkuttelevalta.

Wäärälään saapuessani päätin laittaa puhelimen kiinni koko viikonlopuksi ja viettää samalla somepaastoa. Oli yllättävän helppoa olla ilman puhelinta, älykelloa ym. härpäkkeitä koko viikonloppu. Tuntui jotenkin, kuin aikaa olisi ollut paljon enemmän kaikkeen, eikä ollut väliä vaikka ei koko ajan tiennyt paljonko kello on ja onko päivän askeltavoite tullut saavutettua.

Wäärälä retriittipaikkana oli aivan upea. Rauhallinen ympäristö kauniin luonnon keskellä antoi loistavan lähtökohdan onnistuneelle viikonlopulle. Luonnon antamia upeita puitteita hyödynsimmekin viikonlopun aikana monipuolisesti.

Wäärälän emäntänä toimi Leeni ja joogaopettajana Sari. Voi veljet, minkä energian tämä naiskaksikko muodostaa. Leenin ja Sarin huolenpidossa oli rentouttavaa ja turvallista viettää viikonloppu.

Sari on joogaopena mitä parhain. Sarin oma avoimuus, lempeys ja hyväksyntä toivat koko ryhmälle hyvää energiaa ja minulle jäi tunne, että meidän porukasta jokaisen oli helppo olla oma itsensä. Itkettiin ja naurettiin, oltiin hiljaa ja puhuttiin paljon.

Leenin rakkaudella valmistamat kasvisruuat saivat veden kielelle. Pöydät notkuivat ties mitä herkkuja, eikä nälkä ehtinyt missään vaiheessa yllättämään. Olo oli kylläinen, mutta ei tietoakaan raskaasta ja turvonneesta vatsasta.

Joogaretriitti oli minulle yksi kesän kohokohdista, ihana irtiotto arjesta. Retriitti oli paljon enemmän kuin pelkkää joogailua. Se oli kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin teemoilla varustettu viikonloppu. Viikonloppu oli sopiva sekoitus suunniteltua ohjelmaa ja omaa rauhoittumisaikaa. Taisin saada viikonlopusta uutta suuntaa oman hyvinvoinnin kohentamiseksi arkikiireiden keskellä, ei suorittamalla vaan lempeydellä itseään kuunnellen.

Ensi kesän joogaretriittiä odottaen
-Kati

Wäärälän yksityistilaisuus –
Joogaa venetalaksella

Jooga oli oikein mukava, kokematonkin pysyi hyvin mukana. Tila oli ihana (ainakin lämpimällä kelillä). Ohjaaja oli miellyttävän rauhallinen ja otti kaikki hyvin huomioon. Kaiken kaikkiaan oikein miellyttävä kokemus. Voisin mennä toistekin.

Aivan mahtava ja ihana kokemus. Sarin tapa ohjata oli niin lempeä ja hyväksyvä. Tuntui todella hyvältä😊

Paikka oli ehdottomasti se ykkösjuttu – luonnossa. Olen käynyt vuosia yin-joogassa, mutta aina uusi ohjaaja tuo jotain uutta.

Tunti oli ihanan rauhallinen ja rentouttava, toki paikkakin varmaan vaikutti. Sari oli ohjaajana ammattitaitoinen ja miellyttävä. Tunti ei myöskään ollut liian vaativa sellaisille, jotka eivät ole aiemmin joogaa harrastaneet.

Voisinpa mielelläni osallistua hänen tunneilleen uudestaan, jos sopiva aika ja paikka löytyisi!

Joogahetki oli ihanan rauhoittava ja lempeä kokemus, jossa sai olla mukana ihan omilla ehdoillaan. Samalla siitä sai kuitenkin energiaa. Ja ympäristöhän oli mahtavana lisänä laineen liplatuksineen.

Venetalas oli vaikuttava ja luonnon äänet ympärillä yhdistettynä rentouttavaan joogahetkeen oli maaginen kokemus. Melkein nukahdin, keho ja mieli rauhoittuivat!