Skip links

Henkisen kasvun joogapolku – syvennä yhteyttä itseesi 22.1.2020

Kurssi on täynnä.

MITÄ?

Rauhaa ja tilaa kuunnella itseäsi, tuntea kaikki se mitä tunnet ja tulla kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi, juuri sellaisena kuin olet.

Jokainen meistä on matkalla. Matkalla kohti syvempää yhteyttä itseensä, samalla tutustuen siihen kuka todella on. Tuo matka ei ole aina helppo, eikä kevyt kulkea. On vaikeaa kuunnella omaa sisintään jos on pitkään toiminut itseään vastaan;  miellyttäen, suorittaen tai kulkien tietä, jonka takana ei sydämestään voi seistä. Meistä jokainen tietää että vaatii paljon rohkeutta ja uskallusta elää juuri itsensä näköistä elämää, olla aidosti ja rehellisesti juuri sitä mitä on ja tällä kurssilla me yhdessä matkaamme palan tuota matkaa. Saat olla ja hengittää paikassa, jossa kenelläkään ei ole odotuksia tai vaatimuksia sinua kohtaan. Ryhmässä jossa saat tulla näkyväksi ensimmäisestä hetkestä lähtien todellisena itsenäsi.

Tapaamme yhteensä 10 kertaa, jokaisen tapaamisen kesto on 2,5h ja tuo aika on sinun. Saat olla läsnä vain itsellesi, tuntea mitä tunnet, ajatella mitä ajattelet ja jakaa sen mitä tahdot. Aloitamme aina yhteisellä laskeutumisella, jonka jälkeen siirrymme yin joogan pariin. Erittäin rauhallinen ja hidas jooga auttaa sinua pääsemään syvempään yhteyteen itsesi kanssa ja kuulemaan kaiken sen mitä ei aina kiireen keskellä ehdi, tai tahdo, kuulla. Harjoituksen jälkeen meillä on aina aikaa keskusteluille, jakamiselle sekä omassa rauhassa olemiselle. Voit nauttia teetä, istua hiljaisuudessa tai avata ajatuksesi. Jokaiselle tapaamiselle on aihe jonka ympärillä matkaamme, mutta tilaa myös jokaisen ainutlaatuiselle kokemukselle. Yhdistämme tapaamisilla joogaa, meditaatiota, keskusteluja sekä eteerisiä öljyjä kokonaisuudeksi joka tukee matkaasi ja antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä, olla ja nauttia.

Mitä Yin jooga on?

Yin-jooga tarjoaa lempeästi huoltavaa harjoitusta, jossa asanoissa viivytään useiden minuuttien ajan. Harjoituksen rytmi on hidas ja asanoiden tulisi olla ennen kaikkea lempeitä, niissä ei pusketa äärirajoille vaan opetellaan ymmärtämään että vähemmän on enemmän. Yin- asanoiden kesto on 3 minuutista ylöspäin ja vaikutus kohdistuu myös fyysisen kehon syvempiin osiin; sidekudoksiin, niveliin ja kalvorakenteeseen. Henkisellä puolella yin tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä ja kuunnella omaa sisintään. Asanoissa viipyminen antaa mahdollisuuden syventyä siihen mitä keholla, mielellä ja sydämellä on kerrottavanaan juuri tässä hetkessä. Monesti harjoituksen suurimmat haasteet ovatkin juuri mielessä ja sen kärsimättömyydessä. Pelkästään se että malttaa olla paikallaan, suorittamatta harjoitusta ja puskematta kehoa vaan hyväksyy sen rajoitukset ja pintaan nousevat vaikeatkin tunteet, riittää harjoittamaan kärsivällisyyttä ja läsnäoloa.

Kun harjoitukseen yhdistetään eteeriset öljyt saadaan syvennettyä asanoiden vaikutusta sekä luotua tila jossa tunteitaan on turvallista tutkia ja jossa oma sisin pääsee avautumaan ja olet itsessäsi läsnä. Käytössä olevat öljyt ovat puhtaita ja luonnonmukaisia.

KENELLE?

Jokaiselle, joka tahtoo elää aidosti ja rohkeasti itsensä näköistä elämää. Jokaiselle, joka toivoo löytävänsä syvemmän yhteyden itseensä.

Joogataustaa ei vaadita.

Jos olet raskaana tai sinulla on tuki- ja liikuntaelinvammoja/sairauksia niin ota yhteyttä opettajaan sari@valkoinensulka.fi jotta voitte keskustella onko kurssi sinun kehollesi juuri sopiva vai löydättekö yhdessä vieläkin paremman vaihtoehdon.

Aikataulu

Kurssilla on kymmenen tapaamista keskiviikkoisin;

Tammikuussa 22.1 ja 29.1 klo 17.30-20.00

Helmikuussa 5.2, 12.2, 19.2 klo 17.30-20.00

Maaliskuussa 4.3, 11.3, 18.3, 25.3 klo 17.30-20.00

Hinta:

349€
(Voit maksaa liikuntaseteleillä)

Ohjaajana: Sari

Paikka:
Valkoinen Sulan studio
Tikkutehtaantie 2a 2 krs,
40800 Vaajakoski

Ilmoittautuminen on sitova.
Olet lämpimästi tervetullut kurssille juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan

  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain kursseille ilmoittautumisien varmistamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.