Skip links

Dynaaminen Hathajooga 16.5

MITÄ?

Tällä kurssilla teemme erilaisia dynaamisen joogan harjoitteita aina peruslinjauksien tarkisteluista, hengityksen tahdissa liikkuvaan flowhun ja kaikkea siltä väliltä. Nämä seitsemän harjoitusta hellivät koko kehoa ja tulet huomaamaan sen miten pienillä asioilla on suuren suuri merkitys hyvinvointiin sekä siihen miltä kehossa oleminen tuntuu. Harjoitusten aikana pääset kurkistamaan myös joogan filosofiaan ja läsnäolon voimaan. Tärkeimpänä kuitenkin saat mahdollisuuden tutustua itseesi ja omaan kehoosi uudella tavalla, sekä löytää yhteyden joka meiltä kaikilta arjessa välillä katoaa. Tärkeää ei ole niinkään se voimmeko aina pysyä läsnä ja säilyttää yhteyden, vaan se että löydämme keinoja, jotka palauttavat itseemme ja omaan voimaan. Kenties jooga voisi olla yksi niistä- myös sinulle.

Keskitymme kurssin aikana hengitykseen, perus asanoihin ja turvalliseen tekniikkaan. Saat kaikki elementit, joilla harjoitus voi, joko tulla osaksi elämääsi, tai syventyä ja löytää uusia ulottuvuuksia. Sinun ei tarvitse olla “notkea” tullaksesi mukaan. Sinun ei tarvitse omistaa hienoja joogavarusteita, ei edes mattoa, jos et tahdo sitä hankkia. Riittää kun olet utelias suhteessa itseesi, joogaan ja kaikkeen mitä se voisi kehollesi ja elämällesi tarjota.

Yleistä joogasta

Sanskritin kielen sana yoga tarkoittaa yhteyttä- yhteyttä itseen. Jokaisessa jooga harjoituksessa yhdistyvät saumattomasti keho, mieli ja hengitys. Jooga tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa kaikki osa-alueet huomioidaan ja pyritään tasa-painottamaan. Moni meistä saattaa etsiä vastauksia itsensä ulkopuolelta, vastuuttaen samalla toiset omasta onnellisuudestaan. Jooga ei tarjoa sinulle vastauksia valmiina, mutta vie syvemmälle sisimpääsi kuulemaan sitä mitä aidosti kaipaat ja tarvitset. Harjoitusten avulla tasapainotamme kehoa, jolloin oman mielen tutkiminen ja itseensä tutustuminen tulevat lähemmäksi. Joogan lempeä asenne omaan kehoon ja sen rakastamiseen avaa oven hyväksyvälle suhtautumiselle itseesi.

Hatha-jooga jollaista kurssilla harjoitamme on lempeää, hengityksen tahdissa tehtävää asana (asento) harjoitusta. Asanoita ei suoriteta vaan liikutaan, hengityksen tahtiin, kehoa kuunnellen ja tuntemaan oppien. Tarkoitus ei ole venyä ääriasentoihin vaan tehdä hyvää keholle, on sen tila kussakin hetkessä sitten notkeampi tai kankeampi.

KENELLE?

Sinulle joka vasta aloittelet joogapolkuasi, mutta myös sinulle joka olet jo pidempään tehnyt harjoitusta ja haluat syventää sitä sekä oppia taas lisää- joogasta ja itsestäsi.

Kurssilla ei käytetä tuoksuja.

Jos olet raskaana tai sinulla on tuki- ja liikuntaelinvammoja/sairauksia niin ota yhteyttä opettajaan sari@valkoinensulka.fi jotta voitte keskustella onko kurssi sinun kehollesi juuri sopiva vai löydättekö yhdessä vieläkin paremman vaihtoehdon.

Aikataulu

Kurssilla on kuusi tapaamista maanantaisin;

16.5 klo 9.00-10.15

23.5  klo 9.00-10.15

30.5 klo 9.00-10.15

6.6 klo 9.00-10.15

13.6 klo 9.00-10.15

20.6 klo 9.00-10.15

 

Hinta:

119€
(Voit maksaa monilla eri liikuntaseteleillä ja sovelluksilla, kysy rohkeasti lisää)

Ohjaajana: Sari

Paikka:
Valkoisen Sulan studio
Tikkutehtaantie 2A 2 krs,
40800 Vaajakoski

Ilmoittautuminen on sitova.
Olet lämpimästi tervetullut kurssille juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan

  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain kursseille ilmoittautumisien varmistamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.