Skip links

Dynaaminen hatha II Tiistai 15.2

MITÄ?

Liikettä joka hoitaa, voimistaa, avaa ja rikkoo rajoja.

Tällä kurssilla sukellamme syvemmälle dynaamisen harjoituksen saloihin. Yhdistämme asanoiden tekniikan hiomisen ja sulavan flown, jotta oma harjoituksesi syvenee mutta saat myös nauttia oman kehon liikuttamisen ilosta. Saat tutustua omiin rajoihisi ja rajoittaviin uskomuksiin. Oppia huomaamaan mihin kaikkeen se sinut voikaan siivittää, kun vain uskot itseesi.

Dynaaminen jooga on ihanasti kehoa ja asentojen yksipuolisuutta tasoittavaa. Oli syynä istuminen tai monotoninen liikunta, voit asanoiden avulla auttaa kehoa palaamaan tasapainon tilaan. Työasennoista jäykistyneet hartiat, lapa-alue sekä lonkan lihakset saavat lempeää liikettä ja löytävät takaisin luontevaan tilaan. Asanat kattavat koko kehon, joten vahvistut ja voimistut tavalla joka tukee arjessa jaksamista. Harjoitukset kehittävät tasapainoa, voimaa ja hengitys- sekä verenkierto elimistöäsi. Dynaaminen jooga myös tehostaa verenkiertoasi, jolloin palautuminen tehostuu.

Tällä kurssilla teemme harjoituksia, joissa käytämme niin hitaita tekniikkaa kirkastavia ja hiovia kuin myös hengityksen tahdissa nopeammin liikkuvia kokonaisuuksia. Saat välillä hengittää hitaan flown rauhaa, mutta saat myös mahdollisuuden tutustua kehon rajoihin. Tarkoitus ei ole kuitenkaan venyä ääriasentoihin tai laittaa itseään solmuun, vaan tehdä hyvää keholle, on sen tila tässä hetkessä sitten notkeampi tai kankeampi.

Sanskritin kielen sana yoga tarkoittaa yhteyttä- yhteyttä itseen. Jokaisessa jooga harjoituksessa yhdistyvät saumattomasti keho, mieli ja hengitys. Jooga tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa kaikki osa-alueet huomioidaan ja pyritään tasa-painottamaan. Moni meistä saattaa etsiä vastauksia itsensä ulkopuolelta, vastuuttaen samalla toiset omasta onnellisuudestaan. Jooga ei tarjoa sinulle vastauksia valmiina, mutta vie syvemmälle sisimpääsi kuulemaan sitä mitä aidosti kaipaat ja tarvitset. Harjoitusten avulla tasapainotamme kehoa, jolloin oman mielen tutkiminen ja itseensä tutustuminen tulevat lähemmäksi. Joogan lempeä asenne omaan kehoon ja sen rakastamiseen avaa oven hyväksyvälle suhtautumiselle itseesi.

KENELLE?

Sinulle, joka tahdot voimistaa ja avata kehoasi tehokkaasti. Tuntea voiman ja liikkeen ilon.

Sinulle, jolla on jo jonkin verran kokemusta joogasta. Ymmärrystä perus asanoiden tekniikasta sekä hengityksestä.

Jos olet raskaana tai sinulla on tuki- ja liikuntaelinvammoja/sairauksia niin ota yhteyttä sari@valkoinensulka.fi jotta voitte keskustella onko kurssi sinun kehollesi juuri sopiva vai löydättekö yhdessä vieläkin paremman vaihtoehdon.

Aikataulu

Kurssilla on seitsemän tapaamista tiistaisin;

15.2  klo 18.00-19.15

22.2  klo 18.00-19.15

8.3 klo 18.00-19.15

15.3 klo 18.00-19.15

22.3 klo 18.00-19.15

29.3 klo 18.00-19.15

5.4 klo 18.00-19.15

Hinta:

139€
(Voit maksaa liikuntaseteleillä)

Ohjaajana: Piia Koivula

Paikka:
Valkoisen Sulan studio
Tikkutehtaantie 2A 2 krs,
40800 Vaajakoski ( Jyväskylä )

Ilmoittautuminen on sitova. Sillä paikkoja on rajoitetusti. Maksimi 15hlö.  Kurssi alkaa jos ilmoittautuneita on minimimäärä, eli 8.
Olet lämpimästi tervetullut kurssille juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan

  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain kursseille ilmoittautumisien varmistamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.