Skip links

Dynaaminen hatha I 1.11

MITÄ?

Dynaaminen hatha-jooga, jollaista tällä kurssilla harjoitamme on lempeästi vahvistavaa, hengityksen tahdissa tehtävää asana (asento) harjoitusta. Tarkoitus ei ole venyä ääriasentoihin vaan tehdä hyvää keholle, on sen tila tässä hetkessä sitten notkeampi tai kankeampi.

Asanoille annetaan aikaa tehdä tehtävänsä hengityksen syventäessä kokemusta. Voit antautua harjoitukselle ohjaajan varmistaessa, että linjaukset ovat sinulle sekä kehollesi turvalliset. Rauhallinen tahti ja viipyvät asanat auttavat sinua pysähtymään itsesi ja kaiken sen äärelle, mitä harjoitus nostaa pintaan. Samalla harjoitus opettaa sinulle miten hidas ja läsnäoleva liike on vahvaakin vahvempaa. Miten se hioo kehoa ja voimistaa sitä kerta toisensa jälkeen.

Tiesitkö että sanskritin kielen sana yoga tarkoittaa yhteyttä- yhteyttä itseen. Jokaisessa jooga harjoituksessa yhdistyvät saumattomasti keho, mieli ja hengitys- niin myös tällä kurssilla. Jooga tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa kaikki osa-alueet huomioidaan ja pyritään tasa-painottamaan. Moni meistä saattaa etsiä vastauksia itsensä ulkopuolelta, vastuuttaen samalla toiset omasta onnellisuudestaan. Jooga ei tarjoa sinulle vastauksia valmiina, mutta vie syvemmälle sisimpääsi kuulemaan sitä mitä aidosti kaipaat ja tarvitset. Harjoitusten avulla tasapainotamme kehoa, jolloin oman mielen tutkiminen ja itseensä tutustuminen tulevat lähemmäksi. Joogan lempeä asenne omaan kehoon ja sen rakastamiseen avaa oven hyväksyvälle suhtautumiselle itseesi.

KENELLE?

Jos kaipaat rauhallista, vahvaistavaa, avaavaa sekä syvästi juurruttavaa liikettä on tämä sinun kurssisi.

Pieni kokemus joogasta ja perusasanoista on hyväksi, mutta olet tervetullut mukaamme tälle kurssille myös ilman aiempaa joogataustaa.

Jos olet raskaana tai sinulla on tuki- ja liikuntaelinvammoja/sairauksia niin ota yhteyttä opettajaan sari@valkoinensulka.fi jotta voitte keskustella onko kurssi sinun kehollesi juuri sopiva vai löydättekö yhdessä vieläkin paremman vaihtoehdon.

Aikataulu

Kurssilla on seitsemän tapaamista maanantaisin;

1.11  klo 17.30-18.30

8.11 klo 17.30-18.30

15.11 klo 17.30-18.30

22.11 klo 17.30-18.30

29.11 klo 17.30-18.30

13.12 klo 17.30-18.30

20.12 klo 17.30-18.30

Hinta:

129€
(Voit maksaa liikuntaseteleillä)

Ohjaajana: Sanna Bjurström

Paikka:
Valkoisen Sulan studio
Tikkutehtaantie 2A 2 krs,
40800 Vaajakoski (Jyväskylä)

Ilmoittautuminen on sitova. Sillä paikkoja on rajoitetusti. Etäosallistumiseen on mahdollisuus jos rajoitukset sen vaativat tai vähintään 3 asiakasta ilmoittautuu etäosallistujiksi. Kurssi alkaa jos ilmoittautuneita on minimimäärä, eli 8.

Olet lämpimästi tervetullut kurssille juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan

  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain kursseille ilmoittautumisien varmistamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.