Skip links

Dynaaminen hatha I 1.11.

MITÄ?

Haluat kokeilla joogaa tai toivoisit harjoituksen osaksi elämääsi, muttet tiedä mistä aloittaa. Kenties mielessä pieni ajatus siitä, että jooga tekisi hyvää keholle ja mielelle. Kenties olet satunnaisesti käynyt tunneilla tai harjoittanut kotona, mutta kaipaat ohjausta ja varmistuksen siitä että linjaat oikein ja teet keholle hyvää. Silloin tämä kurssi on sinulle.

Tällä kurssilla aloitamme joogan alkeista. Keskitymme hengitykseen, perus asanoihin ja turvalliseen tekniikkaan. Saat kaikki elementit, joilla harjoitus voi tulla osaksi elämääsi. Sinun ei tarvitse olla “notkea” tullaksesi mukaan. Sinun ei tarvitse omistaa hienoja joogavarusteita, ei edes mattoa, jos et tahdo sitä hankkia. Riittää kun tulet ja tahdot oppia.

Hatha-jooga, jollaista kurssilla harjoitamme on lempeää asana (asento) harjoitusta, johon kaikki dynaaminen jooga perustuu. Asanoita ei suoriteta vaan liikutaan, hengityksen tahtiin, kehoa kuunnellen ja tuntemaan oppien. Tarkoitus ei ole venyä ääriasentoihin vaan tehdä hyvää keholle, on sen tila kussakin hetkessä sitten notkeampi tai kankeampi.

Yleistä joogasta

Sanskritin kielen sana yoga tarkoittaa yhteyttä- yhteyttä itseen. Jokaisessa jooga harjoituksessa yhdistyvät saumattomasti keho, mieli ja hengitys. Jooga tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa kaikki osa-alueet huomioidaan ja pyritään tasa-painottamaan. Moni meistä saattaa etsiä vastauksia itsensä ulkopuolelta, vastuuttaen samalla toiset omasta onnellisuudestaan. Jooga ei tarjoa sinulle vastauksia valmiina, mutta vie syvemmälle sisimpääsi kuulemaan sitä mitä aidosti kaipaat ja tarvitset. Harjoitusten avulla tasapainotamme kehoa, jolloin oman mielen tutkiminen ja itseensä tutustuminen tulevat lähemmäksi. Joogan lempeä asenne omaan kehoon ja sen rakastamiseen avaa oven hyväksyvälle suhtautumiselle itseesi.

Hatha-jooga jollaista kurssin voimistavassa, Yang, osiossa harjoitamme on lempeää, hengityksen tahdissa tehtävää asana (asento) harjoitusta. Asanoita ei suoriteta vaan liikutaan, hengityksen tahtiin, kehoa kuunnellen ja tuntemaan oppien. Tarkoitus ei ole venyä ääriasentoihin vaan tehdä hyvää keholle, on sen tila kussakin hetkessä sitten notkeampi tai kankeampi.

KENELLE?

Jos kaipaat turvallisen paikan aloittaa jooga tai haluat hioa asanoiden linjauksia ja kehon tukirajenteita on tämä kurssi juuri sinulle tarkoitettu.

Joogataustaa ei vaadita.

Kurssilla ei käytetä tuoksuja.

Jos olet raskaana tai sinulla on tuki- ja liikuntaelinvammoja/sairauksia niin ota yhteyttä opettajaan sari@valkoinensulka.fi jotta voitte keskustella onko kurssi sinun kehollesi juuri sopiva vai löydättekö yhdessä vieläkin paremman vaihtoehdon.

Aikataulu

Kurssilla on seitsemän tapaamista sunnuntaisin;

1.11 klo 15-16.15

8.11  klo 15-16.15

15.11 klo 15-16.15

22.11 klo 15-16.15

29.11 klo 15-16.15

6.12 klo 15-16.15

13.12 klo 15-16.15

Hinta:

139€
(Voit maksaa monilla eri liikuntaseteleillä ja sovelluksilla, kysy rohkeasti lisää)

Ohjaajana: Sari

Paikka:
Valkoisen Sulan studio
Tikkutehtaantie 2A 2 krs,
40800 Vaajakoski

Ilmoittautuminen on sitova.
Olet lämpimästi tervetullut kurssille juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan

  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain kursseille ilmoittautumisien varmistamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.