Skip links

Deep Sleep yoga 19.8

MITÄ?

Tällä tunnilla annamme kehon rauhoittua ja laskeutua yötä varten. Päästämme irti tekemisestä ja siirrymme olemisen tilaan. Rentoutamme tunnilla hermostoa, joka laskee sykettä ja verenpainetta, tasaa hengitystä ja tyhjentää mieltä yötä varten. Teemme tunnilla kehoa viilentäviä harjoituksia restoratiivisella otteella. Annamme tunnilla itsellemme hyvää oloa, rentoutta ja palautumista. Tunti sopii hyvin myös sinulle, joka kaipaat vain hetkeä rauhoittumiseen, mielen tyhjentämiseen ja lempeään läsnäoloon itsellesi.

Tunnin lopussa nautimme Jooga Nidrasta – joogisesta unennäöstä, jossa voimme sukeltaa syvemmälle tajuntaamme. Se on tila valveilla olon ja unen välimaastossa, joka rentouttaa meditatiivisen tilan kautta niin fyysisesti, henkisesti kuin emotionaalisestikin. Jooga Nidrassa makaat lämpimästi viltin alla ja annat itsellesi lahjaksi mahdollisuuden palautua ja rentoutua. Jooga Nidrasta sanotaan puolen tunnin vastaavan neljää tuntia syvää unta. Se on osoittautunut hyvin tehokkaaksi unettomuutta vastaan ja antaa meille maksimaalisen rentouden lyhyessä ajassa. Jooga Nidra on systemaattinen menetelmä jonka avulla voit kokea syvän sisäisen levon ja meditatiivisen tilan.
Syvän unen ja syvärentoutuksen jooga kutsuu sinut laskeutumaan lepoon.

 

KENELLE?

Sinulle joka kaipaat syvää rauhaa, lempeää pysähtymistä, tukea unen syventämiseen sekä harjoitusta, joka hoitaa niin kehoa kuin mieltä on tämä kurssi juuri sinulle tarkoitettu.

Joogataustaa ei vaadita. Olet tervetullut kurssille olet sitten ensikertalainen tai jo kokenut konkari.

Jos olet raskaana tai sinulla on tuki- ja liikuntaelinvammoja/sairauksia niin ota yhteyttä opettajaan sari@valkoinensulka.fi jotta voitte keskustella onko kurssi sinun kehollesi juuri sopiva vai löydättekö yhdessä vieläkin paremman vaihtoehdon.

Aikataulu

Kurssilla on seitsemän tapaamista torstaisin;

19.8  klo 19.30-21.00

2.9  klo 19.30-21.00

16.9 klo 19.30-21.00

23.9 klo 19.30-21.00

30.9  klo 19.30-21.00

7.10 klo 19.30-21.00

14.10 klo 19.30-21.00

Hinta:

139€
(Voit maksaa liikuntaseteleillä)

Ohjaajana: Mia Modig, Heartful joogaohjaaja

Paikka:
Valkoinen Sulan studio
Tikkutehtaantie 2a 2 krs,
40800 Vaajakoski

Ilmoittautuminen on sitova. Sillä paikkoja on rajoitetusti. Etäosallistumiseen on mahdollisuus jos rajoitukset sen vaativat tai vähintään 3 asiakasta ilmoittautuu etäosallistujiksi. Kurssi alkaa jos ilmoittautuneita on minimimäärä, eli 8.

Olet lämpimästi tervetullut kurssille juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan

  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain kursseille ilmoittautumisien varmistamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.