Skip links

Chakra joogakurssi 16.8

Kurssi on täynnä.

MITÄ?

Chakrat ovat kehomme energiakeskuksia, jotka kanavoivat energiavirtoja ihmisen ja maailmankaikkeuden välillä. Perinteisen intialaisen opin mukaan ne ovat energian vastaanottamisen ja muuntamisen keskuspisteitä. Ikään kuin elämän energian vastaanottimia. Yleisesti tunnetuin teoria, joka länsimaissa myös voimakkaimmin on läsnä, käsittää 7 peruschakraa.

Hindulaisuuden mukaan me voimme saavuttaa tasapainon chakroihin olemalla yhteydessä itseemme, toisiin, luontoon ja jumalalliseen.

Kun energia virtaa chakroissa vapaasti on ihmisen helpompaa pysyä tasapainossa, omassa hyvässä tilassa, huolimatta siitä millaisia tapahtumia, ihmisiä tai tunteita arjessa kohtaamme.

Chakrat voivat joutua epätasapainoon erilaisten elämän tapahtumien ja kokemusten kautta. Tällöin voimme tuntea erillisyyttä, turvattomuutta, vaikeutta ilmaista itseämme tai asettaa rajoja. Oma keho ja oma voima saattavat tuntuea etäisiltä, tai sinun saattaa olla vaikeaa suhtautua itseesi ja toisiin myötuntoisesti, vastaanottaa rakkautta ja päästä kosketuksiin elämän ilon kanssa. Onneksi energiakeskuksia voi tasapainottaa monin eri tavoin ja jooga on yksi erittäin voimallinen väylä, tähän ikiaikaiseen järjestelmään.

Tällä kurssilla yhdistämme voimakkaamman dynaamisen joogan rauhallisempaan joogaan sekä meditaation ja tuoksut- kokonaisuudeksi joka hellii, hoivaa ja tasapainottaa sinua ja energiaasi.

Kurssilla on 8 tapaamista. Jokaiselle seitsemälle chakralle on oma harjoituksensa ja viimeinen kahdeksas, ikään kuin sitoo kaiken yhteen. Viimeistelee syklin.
Tullaksesi kurssille sinun ei tarvitse tietää chakroista mitään, ei tunnistaa oman energian tasapainoa tai oikeastaan edes uskoa mihinkään, mitä juuri luit. Saat tulla ja tutustua itseesi, harjoitukseen, omaan energiaan ja joogaan juuri sellaisena kuin olet.

Studion seinien suojissa on nimittäin aina sinun vuorosi. Saat olla läsnä vain itsellesi, antautua harjoitukseen ja olla juuri sitä mitä olet. Itsellesi tärkein. Juuri nyt.

 

KENELLE?

Jos kaipaat yhteyttä itseesi. Väylää omaan kehoon ja kehossa asuvaan viisauteen. Olet valmis matkaamaan syvemmälle ja ottamaan vastaan sen mitä keholla, mielellä ja sydämellä on kerrottavanaan.

Joogatausta ei ole välttämätöntä, mutta tällä kurssilla emme käy perusteita yhtä tarkasti läpi kuin muilla kursseillani. Huolehdimme toki turvallisuudesta ja kehon anatomian kunnioittamisesta, mutta annamme enemmän aikaa myös henkiselle kokemukselle.

Jos olet raskaana tai sinulla on tuki- ja liikuntaelinvammoja/sairauksia niin ota yhteyttä opettajaan sari@valkoinensulka.fi jotta voitte keskustella onko kurssi sinun kehollesi juuri sopiva vai löydättekö yhdessä vieläkin paremman vaihtoehdon.

Aikataulu

Kurssilla on kahdeksan tapaamista maanantaisin;

16.8  klo 18.45-20.15

23.8  klo 18.45-20.15

30.8 klo 18.45-20.15

6.9 klo 18.45-20.15

20.9  klo 18.45-20.15

27.9 klo 18.45-20.15

4.10 ja 11.10 klo 18.45-20.15

Hinta:

159€
(Voit maksaa liikuntaseteleillä)

Ohjaajana: Sari

Paikka:
Valkoinen Sulan studio
Tikkutehtaantie 2a 2 krs,
40800 Vaajakoski

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssilla on paikkoja rajoitettu määrä.
Olet lämpimästi tervetullut kurssille juuri sellaisena kun olet. <3

Ilmoittaudu mukaan

  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain kursseille ilmoittautumisien varmistamiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.